Se rupeaa pienen pokeritauon (katkeaminen) jälkeen taas pikkuhiljaa pokerivarpaita harottamaan ja vesi kielellä odottelen Betssonin tammikuun rakebackin maksua. Aluksi niiden piti tulla 5.-7.2., mutta myöhemmin ilmoittivat 6.-8.2. Eli mikäli vanhat pelimerkit pitävät paikkaansa, ovat nuo rb:t pelattavissa vasta torstai-iltana:(

 Päätin tuossa vähän aikaa sitten, että rupean nyt ihan tosissaan pelaamaan VOITOLLISTA pokeria. Ajoittain se on kyllä onnistunut melko hyvin, mutta malttamattomuus, sekä "sisäiset henkiset kurinpidolliset ongelmat" ovat estäneet kokonaisvaltaisesti voittavan pelin, TOISTAISEKSI. Tästä eteenpäin aion pelata vähemmän turnauksia, jolloin keho ja mieli on hyvässä kunnossa tosipaikan tullen.

 Aion jatkaa pelaamista pääosin jo mainitsemassani Betssonilla, sekä mahdollisesti Parbetilla, mikäli he saavat talletussysteeminsä pelittämään. Neteller-tilini kun on jökissä ja tähän asti Parbetille ei ole voinut talletella mitään pankkisiirrolla. Luultavasti tallettelen sinne Parbetille kyllä vasta tuossa 18. päivän tietämillä (liksapäivä). Jossain vaiheessa tekis kovasti mieli avata tili myös tonne Full Tilt Pokeriin, mutta se on vasta suunnitteluasteella.

 Jatkossa aion pelata edelleen lähinnä shorttisittareita, joihin viime aikoina olen kovasti mieltynyt. Taso 10+1$ on osoittautunut tuottavaksi, mutta välillä olen vieraillut 20/30 ja jopa 50 puolellakin - yleensä huonommalla menestyksellä.

 Tulevaisuudessa vakaa aikomukseni on kirjata jokaisen pelisession saldot + jotain tärkeämpiä tapahtumia tähän blogikyhäelmään.